CASTEL VIEILH LA SALLE
Alweer een unieke ontdekking in Bordeaux, deze keer uit de regio Entre-Deux-Mers. Sinds 1964 bewerkt het 5,45 hectare tellende Castel Vieilh La Salle zijn wijngaarden biologisch. In 2003 ging Mikael Jaumain nog een stapje verder door biodynamie toe te passen. Zijn wijnen zitten vol energie, zuiverheid en elegantie. Bovendien genieten de wijnen van veel fraicheur en een grote drinkbaarheidsfactor. Tijdens de oogst wordt er streng geselecteerd zodat enkel de gezondste druiven in de gistkuip terecht komen. Aangezien de wijn a-typisch is voor de regio, mag de naam Bordeaux niet op het etiket vermeld worden. In plaats daarvan staat er: Un Vin de Table Sain et Naturel - en dat is hij ook!
wijnsoort: rode wijn
druif: 50% merlot, 25% cabernet franc en 25% cabernet sauvignon
rijping: op beton gedurende 12 maand
inhoud: 75 cl.