Venster sluiten
 
       
 
Uitnodiging
 
spacer spacer spacer spacer
     
 
 
OPEN FLES DEGUSTATIE
 
 
 
     
  De open fles degustatie van Terrovin gaat voor de tweede maal door in ons magazijn in Antwerpen.


Er zullen drie bijzondere wijnmakers aanwezig zijn:

Gabrio Bini - een Italiaanse architect die verliefd werd op het vulkanisch eiland Pantelleria. Hij werkt op 17de eeuwse terracota amforen, de ziltigheid van de Middellandse Zee en de aromatische kracht van de Zibibbo druif maken van zijn wijnen onvergetelijke meesterwerken.

Alexandre Bain - een echte vernieuwer binnen de appellatie Pouilly-Fume. Het is een openbaring om zijn Sauvignon te proeven van rijpe druiven en autochtone gisten. Subliem en ongezien.

Erik Rosdahl - een Zweedse kunstenaar die per toeval verzeild raakte in Jumilla (Spanje). De ingredienten van zijn klassewijnen: 100 jaar oude pre-phyloxera wijngaarden, lage rendementen, een diep wortelsysteem, een fenomenale sanitaire toestand, vinificatie in oude amforen en de hand van de grootmeester zelf.


Nieuw dit jaar: alle wijnen kunnen ook ter plaatse aangekocht worden. We aanvaarden geen bankkaarten, enkel contant geld.


Afspraak zondag 1 november van 14u tot 18u.


Magazijn Terrovin
De Bosschaertstraat 117/4
2020 Antwerpen (Kiel)

Er zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar op de binnenkoer.PS: Op zondagavond 1 november is er tevens een uniek diner in restaurant Ossip - Magalie Verbaet zal gerechten creeren bij de wijnen van Gabrio Bini, Alexandre Bain en Erik Rosdahl. Inschrijven kan vanaf 15 oktober.Tevens staat onze nieuwe prijslijst online met meer dan 80 natuurlijke wijnmakers.
http://www.terrovin.be/PDF/prijslijst_oktober_2015.pdfTerrovin zal ook aanwezig zijn met een natuurwijnbar op KRACHTVOER, een festival over eten met als thema het varken op zondag 18 oktober in DE Studio, Mechelseplein, Antwerpen.
http://www.krachtvoer.be?fref=ts
 
     
   
Welkom!